Aardingslaken Startpaket

Build a unique Website with Nomad Webflow Template

Wat is Grounding?

Laat ik grounden wat tastbaarder proberen te maken! Stel je het volgende voor: De planeet waarop we leven heeft een oneindige voorraad aan elektrisch geladen deeltjes, omdat de machtige zon haar 24/7 met een onvoorstelbaar krachtige bundel aan lichtenergie beschijnt.

Door de manier waarop de aarde deze lichtenergie absorbeert, kan al het leven onvoorwaardelijk gebruik maken van deze energiebron. Het enige wat dit leven hoeft te doen, is een blote verbinding aangaan met moeder aarde via het land of via het water zodat de vrije energie kan stromen tussen beiden.

Grounden is niets zweverigs. Het is pure natuurkunde!De aarde is negatief geladen door zijn overschot aan elektronen (elektrische deeltjes).De mens is positief geladen door zijn energiemetabolisme.

Resultaat: Wanneer de mens contact maakt met de aarde ontstaat er een kosteloze stroom van elektronen van de aarde (negatief) naar de mens (positief).Voor ons is het extreem belangrijk dat we in contact staan met deze flow van elektronen. Hoe negatiever we geladen zijn, hoe efficiënter onze energiefabriekjes werken. Ook kunnen we met negatieve lading de positieve lading laaggradige ontsteking compenseren. Dit is de reden dat we zo graag op blote voeten lopen of in de zee liggen.

Door te grounden stel je je open voor de vrije energieflow van moeder aarde.

Vroeger stonden we 24/7 in contact met deze flow. Tegenwoordig lopen we op rubberen zolen en leven we in geïsoleerde blokken.

De oneindige vrije energie van moeder aarde ligt letterlijk voor het oprapen. Hotspots zijn gras, bosgrond, natte tegels of stenen en de zee.

Wat als deze niet voor handen zijn?

Hulpmiddelen bij aarden

Omdat aarden zo'n oereenvoudig principe is, kan je met behulp van een geleidende materiaal de voordelen van grounding je huis binnen halen. Zo zijn er verschillende groundingsmatjes en hoeslakens die je helpen aarden tijdens het slapen of werken binnenshuis.

In deze instagram highlight over grounden geef ik een uitgebreide demonstratie van aarding.

Vooral 's nachts is een mooie gelegenheid om te grounden aan de hand van een geleidende hoeslaken. Deze hoeslakens bestaan uit een geleidend zilveren vlechtwerk dat je aan de hand van een koperen draad kan verbinden met de aarding van je stopcontact. Ook kan je de lakens aarden via een koperen aardingspin die je buiten in de grond plaatst. Deze laatste methode heeft mijn voorkeur.

Via onderstaande link vind je een groundingsstarterpakket, zodat je meteen aan de slag kunt met aarden tijdens het slapen.

>>>> Aardingslaken Startpakket - Aarding.org

Gebruik code AFIKI6 voor korting op je bestelling bij Aarding.org.

Instagram

@nomad